Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 03:05

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У неділю 3 листопада відбувся творчий звіт перед населенням Глибоцькоі ОТГ в селі Черепківка. Тематичну частину під назвою "Видатні особистості минувщини та сьогодення в культурі села Червона Діброва " піготувала завідуюча бібліотекою Наталя Горло. Ведучою була активна читачка бібліотеки Наталка Коба.
Наталка розповіла про поета, старосту села Червона Діброва - Володимира Чоботаря, який грає на гітарі, пише вірші, в його особистій колекції близько сотні віршів на патріотичну, ліричну та філософську тематику. На даний час готує до видання його першу збірку "Перед сказаним ".Зачитала також вірш "Ми - діти нероздільної держави! "
Також на теренах нашого села виріс надзвичайно талановитий співак - Андрій Рибарчук, який зумів своїм співом розвернути до себе крісло всіх 4 суддів головного вокального шоу України - "Голос Країни ".Андрій виконавець, який відтворює музику через своє бачення. 
Про видатних людей села було представ ... Читати далі »

Переглядів: 209 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

 У приміщенні Глибоцького РБТД відбувся районний етап обласного фестивалю-конкурсу «Буковинська зіронька». За умовами конкурсу, який тривав два дні, діти віком від 9 до 17 років демонстрували свої творчі здібності у трьох номінаціях: вокал, хореографія та художнє читання.

У конкурсі прийняло участь 22 учасника, які нагороджені грамотами Управління освіти Глибоцької РДА, а також подарунками, пам’ятними кубками та медалями

Представницею Червонодібровського НВК була Коба Наталя, яказавоювала титул  Міс «Неповторність» (кер. Крохмаль Н.М.)На изображении может находиться: 3 человека, в том числе Наташа Юрке
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

4 жовтня в спортивному залі Глибоцької ДЮСШ відбувся турнір з баскетболу в залік 75-ї районної спартакіади школярів серед дівчат шкіл І-ІІ ступенів.У змаганнях взяли участь команди 4-х шкіл. Збірну нашої школи представляли учні 8-9 класів. Ігри проходили за коловою системою.
За підсумками змагань третє місце виборола збірна команда Грушівського НВК, яка обіграла збірну команду Валякузмінської ЗОШ. Самим же яскравим і емоційно захоплюючим було протистояння лідерів турніру — Йорданештської ЗОШ І-ІІ ст. та Червонодібровського НВК, яке і визначило 1-е та 2-е місце в підсумковому протоколі. Перша половина гри закінчилася внічию, але вже в другій половині, завдяки злагодженим діям та влучним кидкам, нашим дівчатам вдалося отримати перемогу з різницею в чотири очки. 
Кращими гравцями нашої школи (та і самого турніру) став доволі зіграний тандем Дущак Валентини та Никорюк Карини. Влучними кидками відзначалися також Коба Наталія та Москалюк Ілона. Досить надійно в захи ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

Бібліотекарем Червонодібровського НВК Наталією Степанівною Горло до Міжнародного дня шкільних бібліотек було проведено екскурсію шкільною бібліотекою для учнів першого класу(класовод Цимбаліста А. З.) 
Учнів було ознайомлено з правилами користування книгами та поведінки у бібліотеці, а також дитячою літературою. Діти з цікавістю та захопленням переглядали ілюстрації дитячих видань з казковими героями. Надіємося, що найближчим часом школярики стануть активними читачами бібліотеки.

На изображении может находиться: 9 человек, люди стоят и обувьНа изображении может находиться: 9 человек, ребенок ... Читати далі »

Переглядів: 216 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

Отак, як спраглий дуже пити хоче,
І як без волі вітрові не жити -
Так я жадаю слід свій залишити.
По ньому, може, стежку хтось протопче...
Сьогодні, 15 жовтня 2019 року, мало б виповнитися 60 років відомій буковинській поетесі Ганні Дущак. 
На честь пам'яті людини незвичайної долі, у Червонодібровському НВК був проведений захід під назвою "Прийшла до вас...". Метою даного заходу було: збагатити світогляд учнів поетичним словом письменниці, утверджувати високі моральні цінності, прищеплювати прагнення зберегти кращі людські якості: робити добро, бути милосердним, вміти співчувати людському горю, формувати вміння творчо осмислювати прочитане, розуміти красу слова.
35 років Анна Дущак стояла у нерівній боротьбі з долею. Вона мужньо несла свій хрест, бо була переконана, що якби людина ніколи не знала смутку, вона не змогла б пізнати радість. Її поезія - це її небо, земля, і все на світі. Її поезія - це подих душі, це молитва.
... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)


До дня Українського козацтва в Червонодібровському НВК було проведено виховну годину "Нащадки козацької слави",а також проведено конкурс "Козацькі скарби". Організаторами заходів були бібліотекар НВК Наталя Степанівна Горло та педагог - організатор Наталя Миколаївна Крохмаль. 
Метою проведення заходів було розширення знання дітей про історію українського козацтва, розвивання інтересів до пізнання історичної та культурної спадщини України. 
Вихованці НВК також ознайомилися з книжковою виставкою "Стежками українських козаків".

На изображении может находиться: 9 человек, люди улыбаются, люди стоятНа изображении может
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у нашому НВК . Заздалегідь учні готують привітання, прикрашають школу. Сьогодні день у школі розпочався з привітання вчителям: звучала гарна музика, 9 клас ще у холі НВК вітали вчителів віршами та словами вдячності. Приємною нотою в цей день також був концерт. Головними учасниками дійства стали учні 6- 9класів, які привітали вчителів не тільки теплими словами, а й співами та цікавими сценками . Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

На изображении может находиться: 2 человека, в помещении ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

3 жовтня, відбулася районна конференція освітян з нагоди Дня працівника освіти. За вагомий внесок у виховання та сумлінну працю були нагороджені вчителі Червонодібровського НВК, а саме : вчителі початкових класів Цимбаліста А. З. та Варварич С. В., вчитель географії Білоус Л. Г.. Також відбулася посвята молодих педагогів, серед яких була Крохмаль Н. М. - педагог організатор Червонодібровського НВК.

На изображении может находиться: 5 человек, в том числе Оксана Коломійчук и Наташа Юркевич, люди улыбаются, люди стоят и обувьНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди на сцене и в помещении ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Завідуюча бібліотекою - філії №72 Наталя Степанівна Горло провела в Червонодібровському НВК інформаційну годину та представила відеоролик "Світ потребує доброти "(обслуговування користувачів з особливими потребами ).Також було нагороджено найактивніших друзів бібліотеки - вихованців Червонодібровського НВК.

На изображении может находиться: 19 человек, люди улыбаются, люди стоят, ребенок, дерево, трава, на улице и природаНа изображении может находиться: 16 человек, люди улыбаются, люди стоят и обувь ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

Бібліотекар Наталя Степанівна Горло взяла участь в районному етапі обласного конкурсу "Світ потребує доброти " та виборола перше місце.Пропонуємо вашій увазі відеоролик "Світ потребує доброти",який підготувала Наталя Степанівна разом із читачами бібліотеки.

На изображении может находиться: 13 человек, в том числе Людмила Сабран, люди улыбаются, люди стоят ... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

На изображении может находиться: 4 человека, люди сидят и люди стоят
25 вересня в смт. Глибока відбулися змагання з шахів в залік 75 районної спартакіади школярів. Команди шкіл І-ІІ ст. змагалися в приміщенні районного Центру туризму. 
Так, як заявилося 7 команд, то їх було розділено на дві групи: в першій грали три команди, у другій – чотири. По дві сильніші команди з груп виходили у фінал. Склад команди – 2 хлопці і 2 дівчини.
Боротьба була напруженою та цікавою - до останнього туру не було одноосібного лідера. У підсумку перше місце виборола команда Червонодібровського НВК, друге місце посіли юні шахісти Валякузмінської ЗОШ, третіми стали спор ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

26 вересня, ст. інспектор ювенальної превенції старший лейтенант поліції Урсу В. М. провів з учнями Червонодібровського НВК профілактичну бесіду на тему "Протидія булінгу", а також нагадав, що без поважних причин заняття не можна пропускати, а також потрібно готуватись до уроків та не порушувати дисципліну

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и в помещении ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: nvk_ua | Дата: 10.11.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz