Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 05:47

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:30
ХХХІІ зліт юних туристів-краєзнавців

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, трава, на улице и природаНа изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улицеНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди едут на велосипедах, велосипед, трава, растение, на улице и природа
26-28 вересня в на турбазі «Райдуга» (с. Просикуряни) відбувся ХХХІІ зліт юних туристів-краєзнавців Глибоцького району, присвячений Всесвітньому Дню туризму. Програма зльоту складалася з 4-х видів, а саме: маршрутна топографічна зйомка місцевості, змагання з велосипедного туризму, контрольно-туристичний маршрут та конкурсна програма. На топографічній зйомці наш топозагін під керівництвом Коби Наталії виборов І місце серед шкіл І-ІІ ст., на контрольно-туристичному маршруті ми були другими, і в змаганнях з велосипедного туризму команда школи стала 3-ю. До речі наш юний велосипедист Маник Вадим в комплексному заліку (а змагання складалися з 3-х видів: фігурне водіння велосипеда, тріал та велокрос) став 3-м серед юнаків, а Дущак Валентина взагалі стала кращою велосипедисткою на цих змаганнях серед всх дівчат (в т.ч. і серед дівчат шкіл І-ІІІ ст)). 
В конкурсній програмі, потрібно було взяти участь у 3-х обов’язкових конкурсах і в 4-х за вибором (з 5-и). Наша команда перемогла в конкурсі капітанів (Коба Наталія), в краєзнавчій вікторині (Коба Наталія та Дущак Валентина), в конкурсі бівуаків, в конкурсі в’язання вузлів. Ще в двох конкурсах, а саме в конкурсі «Пропаганда та реклама туризму і краєзнавства» (фотогазети) та в конкурсі патріотичної пісні, ми були другими, а в конкурсі фотографій – третіми, і як наслідок, по сумі всіх семи конкурсів наша команда виборола перше місце в конкурсній програмі.
Отже, за підсумками 4 видів змагань, команда школи стала переможцем серед шкіл І-ІІ ст. з чим ми її і вітаємо. Наступні змагання Глибоцького Центру туризму, а саме змагання зі спортивного орієнтування «Буковинське віче», відбудуться вже 12 жовтня.

Переглядів: 184 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz