Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 04:50

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

#Englishcamp
27 травня свою роботу розпочав англомовний табір " Friends" під керівництвом учителя англійської мови Маник І. Г. Учні Червонодібровського НВК із задоволенням ознайомилися з правилами табору, поділилися на команди та підготували представлення та назву команд. Діти активно працювали та розважались. Наймолодші школярі, учні 1й 2 класів, підготували подарункові закладинки-підказки з граматики для своїх старших друзів. Перший день завершився естафетою приготування та поїдання вареників з картоплею.

На данном изображении может находиться: 9 чел
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 227 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Кінцевим пунктом нашої екскурсійної подорожі була оранжерея з екзотичними фруктами в с.Камянка. Ананаси, ківі, лимони та мандарини – що тут тільки не росте.
Власник , Іван Галіп викупив закинуту пилораму і на її місці звів теплицю. 
Понад два роки роботи – і нині у п’ятдесятиметровій теплиці – десятки тропічних культур. Чимало адаптованих під наші кліматичні умови.
Теплиця поділена на два приміщення: із тропічним і субтропічним кліматом. Є тут і динне дерево (папайя), і томатне (тамарільйо) і навіть кавове.
Власник теплиці поділився з учасниками екскурсії секретами про особливий догляд за незвичними для наших країв представниками флори, які трохи більше ніж за рік перетворилися із саджанців на велетів заввишки в два метри. У своїй практиці господар не використовує хімічних підживлювачів, лише натуральні добрива, душ холодною водою кілька разів на день, у зимовий період, звісно, значно менше. Щоденний догляд і любов до своєї справи ... Читати далі »

Переглядів: 283 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Наступною зупинкою нашої екскурійної подорожі став музей археології та етнографії ім. Максиміліана Гакмана в с.Опришени.Цікаву та незабутню екскурсію для учнів Червонодібровського НВК провів Боднарюк М.І.В музеї зберігаються багато експонатів з палеоліту до сьогодення, які знайдені гуртківцями під час археологічних експедицій. Учні ознайомились з секціями "Археологія”, де представлена одна з найбагатших колекції речей з палеоліту (додаток 3), Трипільської культури та археологічних пам’яток середньовіччя. В цій секції представлено декілька унікальних експонатів Трипільської пластики та залізні вироби з середньовіччя. Розкопки підтвердили, що на території села були трипільські поселення – гіганти, що займали до десяти гектарів. Знайдені й уламки від горщиків (додаток 4, 5), серпів (додаток 6, 7), наконечники списів. Цікавим є ніж з кременю, на якому помітні білі лінії. Виявляється – це кремній, який потрапив сюди аж з Волині. 
У 2003 році юні ар ... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

28 травня учні 4-5 класів Червонодібровського НВК під керівництвом Одайської О. Д., Коломійчук О. В. та Арманаш О. Д. вирушили цікавим екскурсійний маршрутом. Першою зупинкою став музей-садиба «буковинської орлиці» Ольги Кобилянської (1863 – 1942), який було відкрито у 1973 році. Екскурсію для нас проводив Іван Дмитрович Дан. Він розповів, що у 1889 – 1891 роках письменниця проживала тут у батьківському маєтку, а в інші часи часто бувала в селі заїздами. 
У трьох кімнатах музею розміщена музейна експозиція, четверта кімната – меморіальна.

Експозиція першої кімнати присвячена життю і творчості Ольги Кобилянської у Димці. Тут можна побачити експонати, що сповна відображають часи життя родини самої О.Кобилянської в селі, її приїзди сюди. Трагедія братовбивства заради заволодіння землею, що відбулася у реальному житті у 1894 році в Димці, надихнуло Кобилянську на написання одного з кращих її творів – повісті «Земля» ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

На данном изображении может находиться: текст

24 травня пролунав останній дзвоник. Бажаємо нашим випускникам здоров'я та Божого благословіння! Дорогі випускники!Сьогодні для Вас особливий день!Ви залишаєте рідну школу і обираєте свій шлях у житті!Хай цей шлях буде  щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками.Бажаємо Вам впевненості у власних силах та здійснення всіх Ваших мрій!Вчителям і батькам побажаємо мудрості та терпіння! Віримо,що наші діти нас не підведуть!

На данном изображении может находиться: 13 человек, в том числе Юлія Онуфрійчук и Yulia Baran, люди улыбаютс
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

6-18 травня 2019 року в лісовому масиві поблизу с. Червона Діброва відбувся чемпіонат Глибоцького району з пішохідного туризму в залік шкільної спартакіади. 
У перший змагальний день учасники проходили дистанцію «Похід-крос», під час якої юні спортсмени по карті знаходили та долали такі технічні етапи, як траверс схилу, переправа по мотузці з перилами, спуск з самонаведенням перил, жердини, переправа по колоді через річку з наведенням перил, навісна переправа, також визначали топознаки та в’язали вузли. 
Другого дня учасників чекала не менш цікава дистанція «Смуга перешкод», яка включала такі етапи, як спуск, самонаведення підйому, траверс схилу з самонаведенням перил, навісна переправа над яром, паралельні мотузки. Діти знову ж таки в’язали вузли, а ще виготовляли ноші та переносили потерпілого. Команда нашої школи, основу якої цього року склали учні 7-го класу, не порушуючи багаторічну традицію, знову виборола перше місце с ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

 І знову буяє зеленню, квітами травень. 74 травень, відтоді, як пролунали салюти Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Все менше залишається з нами свідків тієї страшної війни. Та пам'ять щоразу повертає нас у ті дні - 8-9 травня 1945 року...
8 травня 2019 року у Червонодібровському НВК провели Урок пам' яті. Учні 7-9 класів зустрілися з ветеранами учительської праці Бейко Клавдією Григорівною та Золотарюк Лідією Прокопівною, які розповіли про своїх рідних - учасників Великої Вітчизняної війни. З портретів дивилася молоді, красиві батьки, долю яких обпалила жорстока війна.
Історичну довідку підготували учні 7 класу. 
Третьокласники разом з Одайською Оксаною Дмитрівною виготовили пам'ятні червоні маки, поклали квіти до символічного хреста, спорудженого на території церкви с. Червона Діброва на честь односельців, які загинули в 1939-1945 роках на полях війни.
У неділю, 12 травня отець Віктор відслужив поминальну службу за вс ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

На завершення екологічного місячника у Червонодібровському НВК проведено загальношкільний урок "Планета Земля - наш спільний дім. Учні 2 класу від відтворити давню українську традицію зустрічі весни, пробудження природи, співаючи веснянки і закликаючи з вирію пташок. Третьокласники разом з мамами і бабусями випекли жайворонків. Восьмикласники ознайомили присутніх з традицією та символікою писанкарства в Україні. Учні 6 класу підготували презентацію "Тривога за долю планети". Семикласники перегорнули трагічну сторінку Чорнобильської катастрофи. Учні 3-4 класів показали театралізований "Суд природи над людиною".
Школярі прибрали територію села Червона Діброва, виготовили плакати "Схаменись, людино!", "Перш, ніж викинути, подумай!", "Ми тільки частинка природи". Плакати розвішали біля школи, медичного пункту, на автобусній зупинці. Надіємось, що праця учнів та та вчителів знайде відгук у свідомості односельців.

... Читати далі »

Переглядів: 221 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

З метою підвищення читацької компетентності дітей проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія – 2019». Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ. 
11квітня у районній дитячій бібліотеці відбувся ІІ тур районного етапу конкурсу.
Дущак Валентина , учениця 7 класу Червонодібровського НВК, разом із наставником - завідуючою бібліотеки- філії № 72 с.Червона Діброва Горло Наталією Степанівною взяли участь в районному етапі конкурсу. За допомогою своєї кмітливості,завзятості та ерудованості в знаннях із ... Читати далі »

Переглядів: 209 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 252 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

У середу 10 квітня в с. Кам’янка Глибоцького р-ну відбулися змагання з легкої атлетики в залік 74-ї районної спартакіади школярів. Результати учасників зараховувалися при умові виконання 3-го юнацького розряду. За команду Червонодібровського НВК виступили 5 спортсменів. Найбільше залікових балів принесли команді Адабека Володимир (216 балів – штовхання ядра та біг 800 м), Дущак Валентина (161 бал - біг 800 м) та Онуфрійчук Юлія (148 балів - біг 800 м та стрибок у довжину з розбігу). В підсумковому протоколі серед шкіл І-ІІ ст. наша команда вийшла на перше місце (620 балів), на другомумісці - команда Йорданештської ЗОШ І-ІІ ст. (375 балів), і замикає чільну трійку команда Привороцької ЗОШ (248 балів). Після цих змагань команда нашої школи, як і в минулому році, достроково виборола загальне І-е місце у спартакіаді, з чим її і вітаю. Попереду ще три види.

На данном изображении может находиться: 1 человек, баске
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Природа забруднюється, піддається руйнуванню, знищується. Чи багатьом з нас щастило бачити прозору річкову воду, чистий пісок, насолоджуватись тишею без реву моторів, дихати чистим повітрям без домішок бензину, мазуту, пестицидів? Тільки людина може зупинити природні та техногенні катастрофи, які несуть за собою безліч людських смертей. Але ми маємо пам’ятати, що Земля не належить нам. Це ми належимо Землі. 

Ми усі дуже добре знаємо, як поводитись, щоб не нанести збитку природі, і багато говоримо про її захист. Але треба кожному почати із себе, душею відчути єдність з природою:

бути обережним у лісі, щоб не зламати гілку, бо дереву боляче, воно живе;
не залишати після себе сміття, бо землі боляче переносити таку неповагу до себе (скло, пляшки не перегнивають і залишаються виразки на тілі землі);
обережно поводитись з вогнем, бо він може знищити цілі лісові масиви, поля.
4 квітня 2019 року учні Червонодібровського НВК теж долучилися до бла ... Читати далі »

Переглядів: 218 | Додав: nvk_ua | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz