Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 06:30

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:24
Зустріч з волонтерами -парамедиками

6 березня 2019 року в Червонодібровському НВК відбулася зустріч з волонтерами-парамедиками Тучак Тетяною Валеріївною та її другом Євгеном (повзивний Борода), які після Революції гідності та подій на Майдані у лютому 2014 року у складі добровольчого корпусу відправилися на схід України захищати незалежність та соборність Батьківщини. Перед учнями виступила бабуся третьокласниці Буковей Анастасії. Вона доступно розповіла про місію рятувати життя нашим пораненим воїнам, наголосила на тому, що кожен з нас має почати змінювати Україну із себе. Навіть прості, буденні справи можуть наближати здійснення заповітної мрії жити у мирній, багатій європейській державі. Для цього потрібно виховувати у собі почуття відповідальності, старанно навчатися, зміцнювати свої фізичні і духовні сили, з повагою, толерантно ставитися до людей. А ще пам'ятати про святу українську землю, яка нас годує, яку ціною свого життя і здоров' я боронять наші солдати.
Дорогих гостей привітали першокласниця Гушул Марія (прочитала "Молитву за Україну"), третьокласниця Буковей Анастасія, у виконанні учня 5 класу Маника Вадима прозвучала пісня "Ми козаки, ми гордість України".
Діти подарували гостям свої малюнки, поробки-обереги. Бійцям на передову учителями Червонодібровського НВК передано солодощі домашньої випічки та оберіг-вишивку ікони Матері Божої з дитям.
Гості вручили директору НВК бойовий прапор частини з підписами захисників України.

На данном изображении может находиться: 22 человека, люди улыбаются, люди стоят и в помещенииНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидятНа данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещенииНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоятНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоятНа данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят и в помещенииНа данном изображении может находиться: 9 человек, люди улыбаются, люди сидятНа данном изображении может находиться: 4 человека, люди сидят и ребенок

Переглядів: 303 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz