Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 07:36

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:33
Районні змагання з гандболу серед дівчат

Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.

19.04.2018 року на базі спортивного майданчика Глибоцької ДЮСШ відбулися районні змагання з гандболу серед дівчат в залік 73 районної спартакіади школярів. Так як гандбол не є дуже популярним видом спорту в закладах району (особливо серед дівчат), то на ці змагання заявилася незначна кількість команд. Зокрема школи І-ІІ ступенів були представлені всього 3-ма командами (Червонодібровський НВК, Просіцька ЗОШ та Валякузмінська ЗОШ). Головним суперником для нашої школи була, звичайно, команда дівчат Валякузмінської ЗОШ, яка вже, хоч і з мінімальним рахунком, але все ж перемагала нашу команду цього навчального року на змаганнях з баскетболу (щоправда тоді через хворобу не брала участь у змаганнях одна із лідерів нашої команди Юркевич Аліна). Тепер же наша команда була в повному бойовому складі. Відповідно до жеребкування першими в двобої зустрілися команди Червонодібровського НВК та Просіцької ЗОШ. Перший тайм пройшов за значної переваги нашої команди 4:1. У другій половині матчу голи посипалися в ворота обох команд - 5:3. Підсумковий рахунок матчу 9:4 на нашу користь. Голи в нашій команді забивали - Адабека Мар’яна – 5 голів, Юркевич Аліна і Дущак Валентина (6 клас!!!) – по 2 голи. Матч між командами Просіцької та Валякузмінської ЗОШ виявився більш напруженим. Забивши першими, дівчата Просіцької ЗОШ, вже до кінця гри не віддавали переваги, і матч завершився з рахунком 3:2 на користь Просіцької команди. Потерпівши цю поразку, команда Валякузмінської ЗОШ вирішила здати нам матч, мотивуючи це тим, що наша команда значно сильніша. Отже, команда Червонодібровського НВК виборола перше місце на цих змаганнях, і тим самим достроково виграла 73-ю району спартакіаду серед шкіл І-ІІ ступенів. В активі нашої школи сім перших і одне друге залікове місце (згідно Положення Спартакіади в залік ідуть 8 кращих результатів із 16 видів). На другому місці впевнено почувається команда Валякузмінської ЗОШ (одне перше, шість других і одне третє залікове місце). За третє місце мають шанси поборотися зразу три команди - Йорданештська, Грушівська і Привороцька ЗОШ. До закінчення Спартакіади залишилося ще три види - гандбол (юнаки), Фізкультурно-оздоровчий патріотичний фестиваль «Нащадки козацької слави», та змагання з техніки пішохідного туризму. Ну, і як я уже повідомляв раніше, поки що ще невідомі результати ІІ етапу Всеукраїнських дитячих спортивних ігор «Старти надій». 
Тож вітаємо нашу школу з зайнятим першим місцем у 73-й районній спартакіаді школярів, я ж, у свою чергу, дякую всім тим учням школи, які причетні до цього успіху.

Переглядів: 350 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz