Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 03:51

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21 лютого світова спільнота відзначає Міжнародний день рідної мови.

Для кожного народу своя мова - найкраща, але ніхто не буде заперечувати, що українська мова за милозвучністю і співучістю - одна з найкращих!

Мова - це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат. Без своєї мови, своєї культури немає народу.

Українська мова регулярно зазнавала утисків протягом останніх кількох сотень років. Але немов "парость виноградної лози" вона пробивається і виростає все сильніше!!!

Переглядів: 120 | Додав: nvk_ua | Дата: 25.02.2021 | Коментарі (0)

        20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної сотні.

           Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими ангелами-охоронцями на небі.

           Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події сьогодення не могли залишити байдужими і Червонодібровський НВК. Учні 5-9 класів виготовили з вчителем трудового навчання паперових янголів. Разом з вчителем історії школярі переглянули документальні фільми, присвячені подвигу Героїв Небесної Сотні.

          Педагогом-організатором було оформлено інформаційно-тематичну виставку пам&# ... Читати далі »

Переглядів: 125 | Додав: nvk_ua | Дата: 25.02.2021 | Коментарі (0)

     9 лютого 2021 року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет простору для наймолодших користувачів.

      Наш Червонодібровський НВК не став виключенням та долучився до проведення даних заходів. Класними керівниками проведені години спілкування, які були направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, сприяли обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання.

        Також серед учнів 5-9 класів було проведено анкетування "Безпечний інтернет"

   ... Читати далі »

Переглядів: 128 | Додав: nvk_ua | Дата: 25.02.2021 | Коментарі (0)

      14 лютого - День Святого Валентина - день коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття - кохання.

        У Червонодібровському НВК у цей холодний лютневий день на душі тепло, як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні можна приділити більше уваги, турбуватись про близьких та друзів.

Рано - ранесенько почала працювати святкова пошта. "Скринька кохання" була наповнена валентинками.

Педагогом - організатором було організовано різноманітні конкурси для учнів 5-9 класів. Також було оформлено фотозону в коридорі, де всі бажаючі мали можливість сфотографуватись.

Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих - свято чудес, яскравих вражень та кохання.

     ... Читати далі »

Переглядів: 115 | Додав: nvk_ua | Дата: 25.02.2021 | Коментарі (0)

         15 лютого 2021 року минає 32 рік з дня виведення військ з Афганістану. Війна тривала майже 10 років. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад 3000 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність. Афганська війна залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях, хто втратив друзів, синів чи батьків. За кожним воїном-афганцем – свій життєвий подвиг, своя доля. Хтось повернувся цілий і неушкоджений, а хтось – скалічений. Афганістан… Він став синонімом людського лиха, справжнього пекла: палюче сонце зранку, спекотний вітер – афганець, пісок, що не дає дихати, і … завжди хочеться пити. Пік бойових дій припав на 1984 -1985 роки. Виконували свій інтернаціональний обов язок і наші земляки. Багато з них мають бойові нагороди. Дедалі більше віддаляють роки від нас ту війну, але стоять обеліски, які будуть вічно нагадувати про тих, хто не повернув ... Читати далі »

Переглядів: 126 | Додав: nvk_ua | Дата: 25.02.2021 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz