Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 16:52

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:22
Зустріч з воїном АТО - Адабека Валентином Артемоновичем

     Червонодібровський НВК завжди гостинно відчиняє двері для учнів, батьків, колишніх випускників, гостей. 20 листопада напередодні відзначення річниці Революції Гідності та Свободи завітав до школи Адабека Валентин Артемонович, колишній випускник, батько двох синів, учнів нашого НВК, учасник АТО. 

       З почуттям гордості Валентин Артемонович пройшовся шкільним коридорами, згадав чудові шкільні роки, завітав до свого рідного класу. Згодом відбулася зустріч учнів, майбутніх захисників Вітчизни з героєм нашого села. З глибоким сумом та болем в очах учасник АТО ділився з учнями спогадами, що пережив разом зі своїми побратимами за час, проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

     Відповідаючи на запитання, Валентин Артемонович намагався у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, про військові будні. Від імені бійців щиро подякував учням, вчителям, батькам, волонтерам за матеріальну і моральну підтримку і зазначив, що вона для воїнів є надзвичайно важливою.

      Від педагогічного колективу та учнівської молоді прозвучали щирі слова подяки і шани всім бійцям, які перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, за їх бойовий дух, за незламний характер та жагу до перемоги. По закінченню зустрічі Валентин Артемонович побажав всім присутнім у залі здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над головою та на згадку подарував футбольний мяч, альбоми для малювання та кольорові олівці.

      Учні Червонодібровського НВК переймаються долею України та підтримують наших воїнів-захисників. Під гаслом доброти, людяності, милосердя в школі проходять благодійні акції «Зігрій солдата», «Святкові смаколики». Адже доброта й милосердя завжди потрібні, особливо в наш непростий час. Класні колективи збирають теплі речі (шапки, шкарпетки, рукавиці),засоби гігієни, солодощі, виготовляють обереги. Спільними зусиллями було зібрано чимало речей, які так необхідні воїнам АТО.

      Учні розуміють, що допомогти армії, нашим бійцям, може кожен із нас, хто має в серці бодай трохи любові і здатен нею ділитися. Адже матеріальні речі – суттєві, проте значно вагоміше те, що в душі! Просто потрібно мати бодай крихту любові до Батьківщини, до ближнього. Любові до життя…

Переглядів: 314 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz