Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 22:26

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:29
Зустріч з начальником Служби у справах дітей Міхаелою Заіць, працівником #ЦНСП Людмилою Гушул, #ювенальної_превенції Валентиною Урсу

Спілкуємось. Пояснюємо. Аргументуємо.

Дитина завше сприймає Інтернет як безпечне середовище.

Комп’ютерні ігри, гаджети, онлайн-спілкування, лайки приносять задоволення. І раптом дитина стає жертвою. При цьому вона залишається один на один з агресором, бо страшно і соромно до когось звернутися за допомогою. Адже, це був її особистий світ і в ньому вона несподівано виявилася вразливою.

Раптовість може зіграти поганий жарт з дітьми. Тому, сучасне виховання як у сім’ї, так і в школі має включати обов’язкові розмови про цифрову безпеку!

Що таке #кібербулінг? Як його виявити і боротися з ним? До кого звертатися у першу чергу по допомогу? Як не стати жертвою зловмисника? Ці та багато інших питань підіймалися на зустрічі з учнями #Червонодібровської_школи.

Цькування із застосуванням цифрових технологій, або так званий кібербулінг може відбуватися в соціальних мережах, месенджерах, ігрових платформах та мобільних телефонах.

‍ Найчастіше знущання передбачають залякування жертви, поширення чуток або зображень з образливим підтекстом, публікацію особистої інформації або фотографій, загроз, створення фіктивних сторінок.

#Начальник_Служби_у_справах_дітей Міхаела Заіць, працівник #ЦНСП Людмила Гушул, #ювенальної_превенції Валентин Урсу і #поліцейський_офіцер_громади Денис Дамаскін вже неодноразово здійснювали такі заходи, задля попередження цього виду насилля.

‼️ Варто зрозуміти, що для дітей нічого не проходить просто так. Тому потрібно бути дуже обачними, приділяти більше уваги дітям, спілкуватися і проводити з ними більше часу.

‍‍‍

Переглядів: 45 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz