Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 17:57

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:51
Змагання з волейболу  в залік 73-ї районної спартакіади школярів

Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.

У Глибоці провели змагання з волейболу в залік 73-ї районної спартакіади школярів
25 січня в спортивній залі Глибоцької ДЮСШ пройшли змагання з волейболу в залік 73-ї районної спартакіади школярів серед команд юнаків шкіл І-ІІ ступенів. У змаганнях взяли участь 7 команд (не було лише команд Горбівецької ЗОШ та Грушівського НВК). Команда Червонодібровського НВК досить легко виборола І-е місце у своїй підгрупі, перемігши спочатку минулорічних Чемпіонів – команду Йорданештської ЗОШ з рахунком 2:0 (ігри велися до двох перемог), а потім ще дві команди: команду Привороцької ЗОШ та Просіцької ЗОШ з таким самим рахунком. У фіналі команда наших хлопців зустрілася зі срібними призерами минулорічних змагань – командою Валякузмінської ЗОШ. Перша партія пройшла за переваги нашої команди і здавалося, що перемога близька, але команда Валякузмінської ЗОШ проявила характер, і друга партія закінчилася з рахунком 26:24 на її користь (і це при тому, що наша команда вели в рахунку 24:21). Прийшлося грати третю партію, в якій наші хлопці переконливо довели, що вони все-таки сильніші.
Отже, на першому місці – команда Червонодібровського НВК, на другому – команда Валякузмінської ЗОШ, третє місце взяли хлопці з Привороцької ЗОШ. На четверту сходинку піднялися школярі зі Слобідського НВК, п’яте-шосте місце поділили команди Михайлівського НВК та Йорданештської ЗОШ (стикові змагання за ці місця не проводились), ну й останнє, сьоме місце, здобула команда з Просіки. Склад нашої команди: дев’ятикласники - Кравченко Олександр, Грегорчук Іван, Корнута Микола, восьмикласники - Адабека Володимир, Чоботарь Іван, Юркевич Михайло, п’ятикласник Крайський Андрій. Кращим гравцем змагань став Адабека Володимир. 
Отже, відбувся восьмий вид 73-ї спартакіади. В активі нашої школи 4 перемоги (легкоатлетичний крос, легкоатлетичне чотириборство, шахи, ну і звичайно, волейбол (юнаки)), та 4-и третіх місць (футбол, настільний теніс, баскетбол (юнаки) та баскетбол (дівчата)), і появилися досить непогані шанси вибороти в перспективі загальне перше місце. Щоправда попереду ще 8 видів. Наступний вид – волейбол (дівчата), і на цей вид ми покладаємо великі надії, адже саме наші дівчата два роки поспіль вигравали ці змагання, і склад команди за ці роки майже не змінився. Змагання з волейболу серед дівчат відбудуться 15 лютого. Тож слідкуємо за новинами.

Переглядів: 320 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz