Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 23:56

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:48
Змагання з пішохідного туризму в залік районної спартакіади школярів

Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.

Без перебільшення можна сказати, що змагання з пішохідного туризму в залік районної спартакіади школярів - один з улюблених видів спортивних змагань.
Весняний ліс, свіже повітря, запахи багаття і приготованої на ньому каші, а, головне, особливий настрій - дух туристичного братства - все це щороку приваблює учасників змагань, юних туристів.
Команда Червонодібровського НВК стабільно виступає в цьому виді спортивних змагань, постійно займаючи І-і місця серед шкіл І-ІІ ступенів. Ось і цього року команда школи (Адабека Мар’яна, Григорович Каріна, Юркевич Аліна, Кравченко Олександр, Корнута Микола, Грегорчук Іван - учасники, Онуфрійчук Юлія, Адабека Максим - запасні) знову зайняла 1-е місце (серед 5-и шкіл). Та й школам І-ІІІ ступенів наша команда також склала гідну конкуренцію: серед 25 команд першого дня ми були третіми, другого – п’ятими, а по сумі двох днів ввійшли би в трійку лідерів, якби загальний залік проводився серед усіх шкіл району.
Звичайно, всі ми дуже хвилювалися, адже суперники були налаштовані на безкомпромісну боротьбу і також бажали перемогти. Та й програма змагань була непростою. У перший день учасники проходили дистанцію «Похід-крос», під час якої юні спортсмени по карті знаходили та долали такі технічні етапи, як жердини, навісна переправа з супроводом, траверс схилу та спуск з самонаведенням перил, переправа по мотузці з перилами, а також визначали топознаки, азимут, місцезнаходження КП, а ще в’язали вузли та переносили потерпілого. 
Другого дня учасників чекала не менш цікава дистанція «Смуга перешкод», яка включала такі етапи, як навісна переправа над яром, траверс схилу з самонаведенням перил, спуск, самонаведення підйому, паралельні мотузки, діти знову ж таки в’язали вузли, виготовляли ноші та переносили потерпілого. Було важко, але цікаво. Досвід, згуртованість, винахідливість та майстерність допомогли нашій команді подолати всі ці етапи і вибороти перемогу. 
Отже 73 – я районна спартакіада школярів завершилась. Цього року команда нашої школи добилася максимально можливого результату - 8-м перших місць (нагадаю, що в залік спартакіади йде 8 кращих результатів). Тож наші учні молодці. Так тримати !!!

Переглядів: 299 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz