Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 08:57

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:50
Участь в районній учнівській конференції " Від лідера учнівського самоврядування - до активної особистості, громадянина -патріота"

З кожним днем зростає інтерес багатьох людей до історії нашої Батьківщини. Знання свого родоводу, історичних та культурних надбань предків необхідне для піднесення національної гідності та виховання патріотизму підростаючого покоління. Тому, серед виховних напрямів нашого Червонодібровського НВК., сьогодні найбільш актуальними виступають національно-патріотичне, 
громадянське виховання, що відповідають як нагальним вимогам і викликам сучасності, так і закладають підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власного особистісного розвитку, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін.

Робота  над проектами, що організуються шкільним парламентом разом з координаторами-вчителями та батьками, формує  в учнів  ключові компетентності, лідерські якості, відповідальність за свої вчинки та загальну 

справу,   небайдужість, впевненість у своїх силах, риси, які допоможуть  адаптуватись їм  в дорослому житті.

Президент Червонодібровського НВК  , Маник Анастасія, взяла участь в районній  учнівській конференції " Від лідера учнівського самоврядування - до активної особистості, громадянина -патріота".

На святі був присутній  й почесний гість, учасник АТО, Тимофій Орлов. Герой подякував учням та їхнім батькам,вчителям та всім працівникам освіти за небайдужість та активну підтримку воїнів АТО та подарував своїй рідній школі прапор підписаний побратимами.

Маник Анастасія ознайомила присутніх зі своєю доповіддю "Один кіборг з с.Червона Діброва", в якій розповіла про нашого героя,учасника АТО Чобатаря Валерія.

На конференції прозвучало багато цікавої інформації, президенти шкіл ділилися досвідом та звітували про проведену роботу шкільним самоврядуванням.

Було обранно голову районної школи лідерів учнівського самоврядування - Гринчишин Катерину (Глибоцький ліцей)

Конференція закінчилась виконанням гімну лідерів.

Переглядів: 370 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz