Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 18:59

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:04
Тиждень основ здоров'я

Здоров'я школярів багато в чому залежить від їхніх теоретичних знань і практичних навичок, які сприяють збереженню здоров'я. На даний момент школа відіграє велику роль у розвитку здоров'я дитини, ставлення до нього, реальних дій і вчинків, які створюють умови для набуття здорового способу життя.

   Згідно плану роботи школи та з метою збереження життя і здоров'я учасників навчально-виховного процесу, їх чіткого усвідомлення про небезпечні і шкідливі чинники, що виникають у навколишньому середовищі, формування умінь і навичок у створенні безпечних умов життєдіяльності у середовищі перебування, моделювання дій школярів у різних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надання першої медичної, само- та взаємодопомоги у Червонодібровському НВК з 27листопада  по 1 грудня 2017року проведено Тиждень основ здоров'я.

   Вчителем основ здоров'я Коломійчук О.В. було організовано  різноманітні заходи, зокрема, за участі учнів 7-их класів 27 листопада було проведено віртуальну подорож «Здоров'я–це рух!», впродовж якої на дітей чекали наступні зупинки: «Розминка», «Пізнайко», «Звичка», «Достовірна», «Дорога», «Кросворд», «Професійна» та «Пам'ятай!».

   З презентаційними  матеріалами  «Скажи «НІ!» шкідливим звичкам» та «Ми за здоровий спосіб життя» познайомила учнів 5-9 класів практичний психолог Арманаш О,Д. , а також впродовж тижня з учасниками навчально-виховного процесу провела інформаційно-профілактичні бесіди «Здоров'я - найцінніший скарб». 

Також в рамках тижня було відзначено Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Червонодібровський НВК  також не стоїть осторонь відзначення тих дат, що стосуються здорового способу життя молоді, а саме проблеми ВІЛ-інфікованих людей. 
  
Прикро, що за темпами поширення ВІЛ-СНІД Україна посідає ледве не перше місце у Європі. Саме тому учні нашого НВК мають бути обізнаними щодо шляхів передачі інфекції, а також можливості запобігти їй. Вчитель біології та основ здоров`я Коломійчук О.В. за допомогою «Маршруту безпеки» у доступній формі ознайомила присутніх із проблемою ВІЛ-СНІДу, детально розповівши про шляхи передачі жахливої хвороби, а також методи та засоби профілактики захворювання, також розповіла про групи ризику, а також вражаючі факти, що стосуються поширення небезпечного захворювання у Чернівецькій області.
 Живімо якісно, задоволено і цікаво, а також не марнуймо життя, тобто бережімо здоров’я, не забуваймо, що його легше втратити, ніж повернути.

 


Переглядів: 447 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz