Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 18:31

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:38
Тиждень духовного виховання

#ТижденьДуховності2023#НПВБуковини2023

З 3 квітня по 7 квітня у Червонодібровській філії проходив Тиждень духовного виховання. Цей тиждень передував Страсному тижню, що є дуже символічно. Сьогодні забуваються такі поняття як людяність, духовність, доброта і щирість. Вважається, що духовно багата людина та, котра цікавиться мистецтвом, відвідує театри та кіно, читає багато книжок.

Сьогодні молодь, як ніколи, потребує правильного скеруванння , правдивих істин і справжніх друзів. Враховуючи потребу духовного Відродження України, школа покликана забезпечити наповнення всіх ланок освітнього процесу змістом, який би допомагав педагогам виховувати душу, чесні і сильні характери, формувати сумління і громадянські чесноти: працьовитість, самопожертву, пошану до старших, - і спонукав би школярів, у єдності з Богом вирости корисними своєму народові.

У рамкам тижня духовності у філії було проведено урочисту лінійку «Зупинись, задумайся на мить!». Учням було запропоновано протягом 5 днів прикрасити декоративне дерево «сердечками добрих вчинків». Школярі переглянули відеофільми «Історія Ісуса Христа очима дітей», «Сон», розгадували кросворди, знайомилися із новинками релігійної літератури, взяли участь у конкурсі духовної пісні та поезії, малювали малюнки на тему «Сторінками Біблії», «Нехай день розпочинається з усмішки», «Впізнай себе».

Скарбниця добрих справ за напрямами: «Допомагай слабким, маленьким хворим», «Не будь жадібним», «Прощай іншим помилки», «Ніколи не заздри», «Будь добрим, щирим». Педагогом-організатором проведено онлайн-подорож «Сторінками священної Книги».

Взяли участь в акції милосердя «Серце до серця». Як підсумок тижня духовності, хлопці та дівчата створили писанкове дерево «Серце доброти», вклавши у нього основні життєві цінності.

На завершення тижня духовності припало велике свято – Вербна неділя. Християнська його назва – Вхід Господній у Єрусалим. Святкується вона рівно за тиждень до найбільшого свята року – Великодня.

Цей тиждень дав змогу кожному учневі і вчителю духовно перемінитись, задуматись над духовністю, як проявом у своїх щоденних вчинках, розуміти важливість молитви.

 

Переглядів: 45 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz