Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 17:29

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:08
Семінар вчителів початкових класів

 

3 квітня . Зима нагадала про себе віхолою зі снігом . А у теплому затишному класі було по–весняному світло і душевно.

        Гостинна господиня вчителька початкових класів Червонодібровського НВК Одайська Оксана Дмитрівна приймала у себе колег – учасників районного семінару вчителів початкових класів ( класоводів 3  класів).

       Нетрадиційний урок трудового навчання «Творча майстерня» був присвячений традиціям та символізму українського писанкарства. Одайська О.Д. ознайомила своїх вихованців – третьокласників та гостей з новими техніками створення  писанки-оберегу, зокрема запропонувала дітям розписати медові пряники айсингом ( білковою глазур`ю ).

       Діти дали волю своїй фантазії і під керівництвом Оксани Дмитрівни створили неповторні композиції, у яких переплелись традиційні мотиви та індивідуальний погляд кожного маленького майстра на великодню символіку.

       Свої пряники – сувеніри третьокласники вирішили передати воїнам добровольчого батальйону , який захищає незалежність України на підступах до Донецького аеропорту у с. Піски.

      Присутні на уроці переглянули трейлер документального фільму« Добровольці Божої чоти». Одним із героїчних захисників рідної землі , героєм фільму є наш земляк Чоботар Валерій Георгійович – мужній козак Гатило. Нікого не залишили байдужими слова Валерія про «дерево української нації», яке зростає на крові наших хлопців, що віддають тіло й душу за нашу свободу.

      Подарунки до Великодня від школярів передасть добровольцям рідний брат Чоботаря В.Г. – Володимир – молодий поет, волонтер, людина з активною життєвою позицією. Прозвучали у авторському виконанні вірші «Горджуся тим, що я є українець», «Братові», «Українка».

      У програмі семінару відбулася зустріч гостей – вчителів Глибоччини з художницею – дизайнером , керівником  гуртків при обласному будинку творчості дітей та юнацтва Тимчук Оленою В`ячеславівною. Майстриня провела для присутніх майстер-клас з виготовлення писанок способом традиційного розпису воском та у техніці декупаж. У класній кімнаті розгорнулася виставка робіт художниці та її учнів-гуртківців.

      Районний семінар вчителів початкових класів відбувся у творчій атмосфері.

Учасники зустрічі взяли з собою настрій творчості, натхнення до праці , бажання плекати молоде дерево української нації.

 

          Заступник директора з навчально-виховної роботи Червонодібровського НВК Цимбаліста А.З.

 

 

 

 

 

Переглядів: 637 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz