Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 20:57

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:12
Останній дзвоник

Минулої п’ятниці, 25 травня, в Червонодібровському НВК, як і в усіх школах України, пролунав останній дзвоник. На урочистій лінійці директор школи вручила самим ерудованим грамоти за успіхи в навчанні. 
Так, як навчальний рік був дуже насичений, і наші учні гідно представляли школу на різних змаганнях, конкурсах, олімпіадах і форумах, то привітати їх прибули поважні гості - голова Глибоцької ОТГ Ванзуряк Григорій Степанович та директор Глибоцького ЦТКСЕУМ Дудка Анатолій Петрович. Вони відзначили досягнення багатьох учнів школи дипломами, грамотами і медалями. Не обійшлося і без «щедрих» подарунків. Так учениця 7-го класу Коба Наталія, як лауреат обласного етапу конкурсу «Кращий читач України», була нагороджена сертифікатом на екскурсію до Верховної Ради України. Учениця 6-го класу Дущак Валентина з рук голови Глибоцької ОТГ Ванзуряка Григорія Степановича отримала планшет, як краща шахістка Глибоцького р-ну серед дівчат (а також і серед жінок). Цінним подарунком нагородив випускницю нашої школи Адабеку Мар’яну директор Глибоцького Центру туризму Дудка Анатолій Петрович (як кращу орієнтувальницю району (а можливо і області) серед дівчат). Слід відзначити, що, всі!!! випускники школи є також і гуртківцями Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді, всі є спортсменами-розрядниками, на протязі кількох років активно займалися в туристичному гуртку, і тому всі вони отримали грамоти районного управління освіти за вагомі досягнення в туризмі, а також значки «Турист України», а їхні батьки отримали подяки від Глибоцького Центру туризму за належне виховання своїх дітей.
Традиційно першокласники подарували випускникам дзвіночки. Маленькі школярі побажали старшим товаришам успіхів у дорослому житті і пообіцяли брати з них приклад.
Відзначимо що в цьому році Червонодібровський НВК закінчують 7 учнів. Попереду їх чекають випускні іспити.

Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.

 

Переглядів: 390 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz