Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 02:11

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:17
Незабутня екскурсія

На данном изображении может находиться: на улице

29березня 2019 року учні Червонодібровського НВК разом з учителями І.Г.Маник , О.Д.Арманаш відвідали одне з найцікавіших міст України – Львів.
Львів – дивовижне місто, яке наскрізь просякнуте п’янким ароматом кави і шоколаду, духом аристократичної старовинної архітектури та розмаїтим поєднанням культур. Тут гармонійно сплелися різні епохи та стилі, традиції старовини і темперамент сучасності, українська самобутність і європейський шарм. З одного боку, Львів вражає суворою величчю, а з іншого дивує відкритістю, витонченістю і неповторною теплою атмосферою, яку довелося відчути на собі учням і вчителям школи.
Ця історична столиця Галицького князівства зустріла у всій своїй середньовічній красі. В архітектурі міста змішалися різні стилі та епохи: готика і бароко, ренесанс і романський стиль, рококо та ампір, сучасні еклектика і конструктивізм. Історичний центр Львова дуже добре зберігся і внесений до списків світової спадщини ЮНЕСКО.
Пішохідна екскурсія Львовом «Старе місто» дала змогу познайомитися з історією міста, зрозуміти, як і коли воно забудовувалось, та отримати величезний список місць, куди варто завітати. Учнів познайомили з забудовою площі Ринок, яка завжди була самим центром міста. Тут знаходиться 45 кам’яниць, кожна з яких ховає окрему історію про своїх, часто доволі видатних, власників, а в центрі площі її серце – Ратуша – споруда звідки завжди велося управління містом.
Також учні відвідали Костел св.Петра й Павла,який вразив як атмосферою,яка там панувала, так і архітектурною величчю. Не оминули своєю увагою ми й парк "ВИСОКИЙ ЗАМОК" , із оглядової площадки якого відкривається неперевершений краєвид .
Парк був заснований в 1835 р. Назву він отримав завдяки фортеці, залишки якої збереглися на території. Структура парку орієнтована на модель ландшафтного парку. Має нижню та верхню тераси. Над верхньою у другій половині ХІХ ст. насипали штучний курган Люблінської унії, з оглядовим майданчиком на вершині. Окраса парку — ясенева та каштанова алеї на нижній терасі.
Звичайно, екскурсія Львовом не пройшла повз закладів розважального характеру, які вже встигли стати окремою візитівкою міста: Копальня кави, Майстерня пряників, Гасова Лямпа, Дім Легенд.
Далеко не всі гості Львова замислюються, що Львів може ховати свої таємниці не лише в свої вузьких вуличках, сквериках чи спорудах, а навіть і глибоко під бруківкою. І там екскурсантам теж довелося побувати!!! Це кавові підземелля «Копальні кави».
Неможливо передати словами всю красу і велич Львова, треба бачити це самостійно. Це старовинне місто, яке зачаровує своїми традиціями, красою та шармом. Відвідавши його раз, знову і знову хочеться повернутись до Львова.

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улицеНа данном изображении может находиться: 7 человек, люди сидятНа данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещенииНа данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, небо и на улицеНа данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улицеНа данном изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, люди стоят и на улицеНа данном изображении может находиться: 15 человек, в том числе Ірина Маник, люди улыбаются, люди стоят, небо и на улицеНа данном изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и на улицеНа данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Переглядів: 278 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz