Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 21:36

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:29
Ми – за мир!

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и обувь

На відзначення Міжнародного дня миру вчителі та учні Червонодібровського НВК приєдналися до Всеукраїнської освітньої кампанії «Голуб миру». У всіх класах школи проведено Уроки миру, кращі плакати юних художників НВК прикрасили шкільний коридор. Молодші школярі виготовили колаж « Ми за мир!», маленькі першокласники у малюнках передали свою мрію про мирне щасливе дитинство. Усі разом подивилися фільм «Історія маленької дівчинки Садако ».
Наші випускники різних років пройшли страшними дорогами війни. З далекого Афганістану повернувся Баловсяк Анатолій Назарович, щоб зберегти вічну пам’ять про загибель в чужому краю свого друга-однокласника Скуляка Миколи Івановича. Війна в Україні покликала у лави захисників Батьківщини Токарюка Дмитра, Плакоша Владислава, Адабеку Валентина. 
Ми пишаємося нашим земляком Чоботарем Валерієм Георгійовичем, який був командиром роти 5 – го батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правого Сектору» у боях за Донецький аеропорт. У 2016 році Чоботарь В.Г. відзначений орденом «Народний герой України». Наші односельці повернулися до своїх мирних справ. Та війна за територіальну цілісність України триває. 
Ми приєднуємо свій голос до всеукраїнського мирного маршу – Ми за МИР! Ми - проти війни! Як хочеться до рідної землі любов’ю чисте небо прихилити, наблизити жадані мирні дні – щоб хлопці вижили у цій війні і в них щасливі народились діти.

На данном изображении может находиться: 8 человек, люди стоятНа данном изображении может находиться: 7 человек, люди стоятНа данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и ребенокНа данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и столАвтоматический альтернативный текст отсутствует.Автоматический альтернативный текст отсутствует.

Переглядів: 412 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz