Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 16:30

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:35
ХХХ ювілейний зліт юних туристів-краєзнавців

Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.Фото Баранюка Володимира.

 

В суботу в с. Просикуряни на турбазі «Райдуга» завершився ХХХ ювілейний зліт юних туристів-краєзнавців Глибоцького району, присвячений Всесвітньому Дню туризму. І хоча серед шкіл І-ІІ ступенів було всього п’ять команд, команді Червонодібровського НВК цього разу, на жаль, не вдалося зайняти І місце. Програма зльоту складалася з 5-и видів, а саме: маршрутна топографічна зйомка місцевості, змагання з велосипедного туризму, контрольно-туристичний маршрут, змагання з водного туризму та конкурсна програма. На топографічній зйомці наш топозагін виборов ІІ місце, поступившись команді Йорданештської ЗОШ №2, в змаганнях з велосипедного туризму команда школи була 4-ю, що вже вкотре підтверджує, що серед наших учнів немає велосипедистів (немає власне і велосипедів – їздили на позичених). В контрольно-туристичному маршруті, в якому команда школи майже ніколи не поступається, ми знову були першими. Була можливість поборотись за перше місце і в змаганнях з водного туризму, але, на жаль, наш кращий «водник» Кравченко Олександр (призер минулорічних змагань) не зміг взяти участь у зльоті, тому прийшлося замінити його дівчиною (яка виявилася єдиною дівчиною на водних змаганнях), і як результат, команда школи ледве «зачепилась» за четверте місце. В конкурсній програмі, потрібно було взяти участь у 3-х обов’язкових конкурсах і 3-х за вибором (з 5-и). Ми вибрали конкурс краєзнавчих буклетів, конкурс капітанів та туристсько-краєзнавчу вікторину. В усіх 3-х конкурсах команда виборола перші місця. Зовсім по іншому склалася ситуація з обов’язковими конкурсами. Якщо в конкурсі туристської художньої самодіяльності ми знову були першими, то в інших двох, а саме «Пропаганда та реклама туризму і краєзнавства» (фотогазети) та конкурсі бівуаків прогнозовано стали останніми. Прогнозовано тому, що в конкурсі фотогазет не мали якісних фотографій про роботу гуртка за минулий рік (із-за відсутності якісного фотоапарата), а в конкурсі бівуаків не мали можливості переправити до табору всі атрибути, необхідні для якісної участі в цьому конкурі (наша команди – єдина команда, яка на ці змагання прибула пішки (а це близько 8 км). Та й назад також верталися своїм ходом). Як наслідок, по сумі всіх шести конкурсів в конкурсній програмі ми стали другими. 
Отже, за підсумками 5 видів змагань, команда отримала 14 місць (конкурсна програма йшла з коефіцієнтом 1,5) і поступилася (всього на 0,5 місця!) зразу двом командам, які отримали по 13,5 місць, а саме Слобідському НВК і Йорданештскій ЗОШ. Згідно положенню про зліт ці дві команди стали першими, а наша команда другою (фактично третьою). Третьою стала команда Грушівського НВК, яка поступилась нашій команді всього на 1 місце (в активі Грушівського НВК 15 місць).
На завершення хочеться відмітити, що команда отримала кубок за 2-е місце, багато грамот, а кожний член команди отримав ще й значки, виготовлені до цього зльоту.

Переглядів: 362 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz