Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 03:04

Червонодібровська філія І-ІІ ступенів ОЗО "Глибоцький ліцей Глибоцької селищної ради"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:28
День збройних сил України

6 грудня - День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. 

І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я. 

В цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України в важких нелюдських умовах боронять мирне життя українців . Також згадуються українські воїни-миротворці, які у складі багатьох місій ООН стоять на сторожі миру і порядку в зарубіжних країнах та своєю доблесної службою за кордоном створюють мужній образ українського солдата і сміливо виконують бойові завдання в гарячих точках по всьому світу.
Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави. 

З метою сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді, пробудженню національної свідомості, розвитку фізичних здібностей, кмітливості і спритності, виховання патріотизму, дружби, взаємодопомоги та взаєморозуміння в Червонодібровському НВК учнівське самоврядування разом з педагогом організатором Арманаш О.Д. 4 грудня  провели  спортивні змагання «Сильні, сміливі, спритні» . Перемогла дружба. 
Хлопці продемонстрували вміння, силу, ерудицію, талант .

Переглядів: 351 | Додав: nvk_ua | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz